Kényeztető érintés testvaj

Kényeztető érintés testvaj

Miért is szeretik vásárlóink a Kényeztető érintés testvajunkat?

Már nagyanyáink is tudták, melyik gyógynövény mire való, és mi hogyan szolgálja az egészséget a természet kincsei közül. Ezek közé tartoznak testvajunk összetevői is és az illatos levendulaolaj is.

Először is nézzük meg az összetevőket:

sheavaj: karakteres illatú , nagyon zsíros alapanyag. Super fat-nek is nevezik. Hosszan tartó ápolást nyújt, kiváló bőrápoló bőrgyógyító, bőrfiatalító természetes vaj.

oívaolaj: az olívaolaj annál jobb minőségű, minél alacsonyabb a savtartalma. Szüretelés után rögtön hidegen sajtolják, elkerülve ezzel a minőségromlást. Bőrtípustól függetlenül gyorsan felszívódik, kiválóan hidratál, rugalmassá teszi a bőrt és késlelteti a ráncok kialakulását is.

kókuszvaj: a kókuszolaj a kókuszpálma magjának szárított beléből készített növényi olaj. A hidegen sajtolt kókuszolaj folyékony átlátszó tiszta folyadék. A hidegen sajtolt kókuszolajban a kókusz minden pozitív tulajdonsága megjelenik, az olaj szerkezete sem módosult.

méhviasz: aranysárga, jellemző mézes illatú, kézzel formálható keménységű pasztillák. A bőrön finom védőbevonatot képez, segíti a bőr nedvességtartalmának megőrzését.

szőlőmagolaj: a legegészségesebb olajok közé sorolható, A bőr simaságát, rugalmasságát biztosítja, ugyanis képes a kollagénszöveteket regenerálni. Erősen antioxidáns hatású, védi a sejtek genetikai anyagát a káros hatások ellen. Többszörösen telítetlen omega-6 zsírsavak, köztük a linolsav –az  omege-6 zsírsavak úgynevezett esszenciális zsírsavak alkotják, amelyeket az emberi szervezet nem képes előállítani, ezért kívülről kell megoldani a bevitelüket.

100%-os levendula olaj: enyhíti az izomfájdalmakat és izomgörcsöket. Segíti a kisebb sebek gyógyulását. Kiválóan alkalmas migrén és az ideges fejfájások leküzdését, jelentősen csökkenti a fáradságot és élénkíti az idegrendszert.

Miért is szeretjük a testvajat?

A gazdag, krémes állagú és illatos testvajat a test egész felületén használhatjuk, megvédi a bőrt a kiszáradástól, lágyítja és simává teszi azt.

Sajnos a téli időszakban a zárt cipők és papucsok a legjellemzőbb lábbelik. Ilyenkor megjelenik a mindik szép és ápolt lábon is a sarkaknál a bőrkeményedés, repedezett sarok,  ami a bőr szarurétegének megvastagodása. Visszatérő vagy folyamatos nyomás vagy inger hatására alakul ki, a bőrsejtek termelődése felgyorsul és egy kemény bőrréteg alakul ki.

Nemcsak esztétikailag, de kényelmi szempontból is fontos ennek a problémának a kezelése. És itt jön a Kényeztető érintés testvajunk. Ne csak a nyári időszakban legyen szép a lábad, hanem minden évszakban. Használd testvajunkat a problémás területeken és pár nap múlva érezheted a csodás vajaknak és olajaknak jótékony hatását. Sima szép sarkak és lábak minden időben, hogy lépteidet más is megcsodálja.

Ha kíváncsi vagy mire jó még a testvaj, figyeld a blogot!

Share this post

Írja be a keresés kulcsszavait és nyomjon Entert

Kosár

Nincsenek termékek a kosárban.