Vár a Levendulás!

Vár a Levendulás!

Kedvenced a levendula? Szívesen megismerkednél a levendula farmunk mindennapjaival?  Látogassanak el Hozzánk a Zagyva völgyébe, és mi megmutatjuk, hogy milyen az élet vidéken!

Egy levendulamezőn minden évszakban megtalálod a szépséget: Az alvó, akár hófödte növényekben, a bimbózó tavaszi napsütésben, és a teljes virágzásban is, amikor több hektár lilába öltözik.
Ha szeretnéd elmeséljük Neked, miként született az ötlet és hogyan nőtte ki magát családi manufaktúrává. Megismerheted a falusi élet nyugodt, de mégis munkaigényesen hangulatát.

Kevés az időd, de szeretnél pár órára kiszabadulni a mindennapok forgatagából? Elszakadnál a város nyüzsgő zajától?

ITT A HELYED!

Ha megpihennél, ülj le és gyönyörködj a lila mezőn, hallgasd a kecskék mekegését, a madarak énekét.

SZERETNÉL TÖBBET MEGTUDNI A LEVENDULÁBAN REJLŐ LEHETŐSÉGEKRŐL?

A  levendula ültetésének és gondozásának rejtelmei mellett, megmutatjuk Neked saját kézzel készített, natúr kézműves termékeinket. De szívesen beavatunk akár a növény feldolgozásának folyamataiba is.
Ha közben megszomjaztál, frissítőként levendulaszörpöt kortyolgathatsz. Különleges pihenési lehetőséget kínálunk számodra, ahol a levendula finom illata mellett a tudást is magadba szívhatod!

Kérjük jelezd felénk a látogatásodat, hiszen egy birtokon mindig sok a teendő. Fontos, hogy tudjunk az érkezésedről és felkészülhessünk a fogadásodra.
Persze vendégeink számára az is érdekes lehet, ha éppen valamilyen munkafolyamat közben találnak bennünket, ami által betekintést nyernek az itteni életbe.

Szeretettel Várunk Benneteket!

REGISZTRÁCIÓ ÉS TOVÁBBI INFORMÁCIÓ:
Látogatási szándékodat az alábbi elérhetőségek egyikén jelezheted felénk:

e-mail: info@rblmanufaktura.hu
telefon: +36-70/3942-400

Share this post

Írja be a keresés kulcsszavait és nyomjon Entert

Kosár

Nincsenek termékek a kosárban.