Levendula illóolaj a szürke hétköznapokban!

Levendula illóolaj a szürke hétköznapokban!

Levendula illóolaj, mely visszaidézi a kellemes nyarat, és színt visz a hétköznapokba.

Aki a levendulát szereti, az csodaszernek tartja. De a népi gyógyászatban is használják, és beszámolnak jótékony élettani hatásáról. Próbáld ki Te is 100 %-os levendula illóolajunkat, hiszen napjainkban egyre fontosabb, hogy legyen egy vegyszermentes megoldás bármilyen problémára.

Az esszenciális illóolajok bekerültek a köztudatba és alkalmazzák azokat, de bizonyos esetekben nagyon fontos a hagyományos gyógykezelés.

Mire is használhatjuk a levendula illóolajat?

Itt van az ősz, a gyermekek iskolába járnak, mi ismét munkába. A nyári vitamin tartalékaink kezdenek kifogyni, elfáradunk, mind mentálisan, mind testileg. Megjelentek a felső légúti betegségek, amire igazán nem kapunk antibiotikumot. De nem is baj, hiszen itt a 100 %-os levendula illóolajunk.

Legnépszerűbb illóolajok egyike, mely a tisztaság, frissesség és a nyugalom érzetét árasztja felénk, felidézi a kellemes emlékeket, a nyarat és a levendulamezőt. Egy fázós nap után egy forró fürdő levendula illóolajjal ellazít, a végtagjaidat és a lelkedet is megtölti élettel.

A légutak tisztítására aromaterápiát alkalmazhatsz. Pár csepp levendula illóolaj a párologtatóba vagy a diffúzorba és már érezheted jótékony hatását. Ha szeretnéd, akkor megbolondíthatod egy-két csepp teafa- vagy citromfű illóolajjal is.

Antibakteriális hatása miatt cseppenthetsz a felmosóvízbe is, így beköltözik otthonodba a tisztaság és a frissesség. Te is és a lakásod is megérdemli ezt a csodás illatot.

Most csak egy-két felhasználását mutattuk be a levendula illóolajnak, de számtalan jótékony hatása ismert. A kiragadt példák az őszi, szürke időszak alatt válnak fontossá, hiszen fontos a jókedv, az egészséges test, mely egy csodás lelket takar.

Hogyan tudod megszerezni ezt a szuper illóolajat? Ellátogathatsz hozzánk és személyesen megvásárolod, vagy ha már olvasgatsz, megrendelheted a web áruházból is.

Ha kérésed van, írj nekünk. További szép napot és kellemes őszi sétákat!

Share this post

Írja be a keresés kulcsszavait és nyomjon Entert

Kosár

Nincsenek termékek a kosárban.