2023- Levendulaszüret “másképp”

2023- Levendulaszüret “másképp”

Kedves Levendula rajongó barátaink, ismerőseink.

2023 az az év, mikor a jó és rossz dolgokkal kapcsolatban döntenünk kellett.

A várva várt áttörés eljött a termékeink kapcsán, és egyre nagyobb az igény, az általunk készített levendulás termékekre, webáruházunkba érkeznek a megrendelések, főleg az illóolajakra. 10 év kemény munkája meghozta az áttörést.

Rájöttetek arra, hogy a természet kínál olyan lehetőséget, amivel már régen is éltek az emberek, a népi gyógyászatban is használják, és beszámolnak jótékony élettani hatásáról. Aki a levendulát szereti, az csodaszernek tartja, hiszen napjainkban egyre fontosabb, hogy legyen egy vegyszermentes megoldás bármilyen problémára.

És itt eljött a döntés ideje. A munkaerő hiány miatt nem tudtunk nektek olyan látványos levendulamezőt kialakítani, ami mind nekünk és főleg nektek olyan látványt és élményt nyújt, amit mi is elvárnánk, ha ellátogatunk hasonló helyre.

Ezért 2023-ban nem rendezzük meg a levendula szüretet, és nem lesznek rendezvények sem. Mivel idén 10 éves a levendulafarm, lenne okunk ünnepelni, de nem tesszük, hiszen most a jó döntés a legfontosabb.

De lesz helyette levendula illóolaj, melyet az általunk termesztett francia, majd pár héttel később az angol levendulából is lepárlunk. A lepárlást Csaba, vagy Balu végzi, attól függ melyikük bírja jobban a lepárláskor keletkező forróságot és illatokat. Szeptembertől már ezeket az illóolajakat találjátok meg a webáruházban, és felidézhetitek az eddig nálunk kellemesen eltöltött emlékeket, és várhatjátok a 2024-es esztendőt. A programokat már most tervezzük és szervezzük, melyről az év vége körül tájékoztatunk benneteket.

Reméljük, hogy döntésünk jónak bizonyul, és a jövő évben személyesen is találkozhatunk.

Facebook oldalunkon megtaláltok minden információt, hogy éppen mivel foglalatoskodunk, hol tart a virágzás és mikor kerül a lepárlóba a virág.

Szép nyarat, nagyon sok élményt jó pihenés kívánunk!

Share this post

Írja be a keresés kulcsszavait és nyomjon Entert

Kosár

Nincsenek termékek a kosárban.