Kedves Levendula Rajongó Barátaink!

Már mindannyian vártuk, hogy ismét lilába öltözzön a levendulásunk. Az idei évben nem a már megszokott módon szedhetitek a levendulát a kialakult helyzet miatt.
A  Romhányi Balu Levendula Farm látogatható. A LEVENDULASZÜRET-et  2021.06.12-13-én tartjuk. Csodás levendula illattal és szemet gyönyörködtető látvánnyal várunk benneteket Zagyvaszántón, a Romhányi Balu Levendula Farmon. Hétvégéken 9 és 18 óra között látogatható a Farm. Ha szeretnél hozzánk eljönni, és a virágzó levendulamező szemet gyönyörködtető látványa mellett szeretnéd a szedés élményét is átélni, kérjük regisztrálj.
Ha voltál már nálunk ismered a levendulaszüret menetét, de figyelmesen olvasd végig az itt leírtakat,mert vannak változások.

1. A LevendulaFarm látogatása regisztrációhoz kötött. Fényképezni, fényképezkedni szabad!

2. A levendula INGYENES. A levendula szedése támogatói jegy megvásárlásával lehetséges! A támogatói jegy ára: 2000 Ft ( kb. 3 csokor levendula). A támogatói jegy tartalmazza: az arató táskát.

 A levendula szedése kizárólag a helyszínen megvásárolt arató táskába lehetséges.

3. Levendulát mindenki saját felelősségére, saját kézi eszközzel végzi (olló, metszőolló). Szükség esetén a helyszínen metszőollót korlátozott számban tudunk biztosítani. A levendula kézi, vagy nem megfelelő eszközzel történő szedése – a cserjék védelme érdekében – tilos.

4. A levendulát az ültetvény erre kijelölt részén lehet szedni!

5. Kiskorú gyermek kizárólag felnőtt felügyelete mellett és felelősségére vehet részt a szedésben!

6. A látogatás alkalmával lehetőség van termékeink megismerésére és azok megvásárlására! Tájékoztatjuk továbbá vendégeinket, hogy a helyszínen kizárólag levendula szedésére van lehetőség.

Kérjük regisztrárj!

Regisztrációs Űrlapunk a Lap alján található!

Esemény Információ

2021,06,12,13
9 órától - 18 óráig
Rákóczi Ferenc út 127. Zagyvaszántó, Heves Megye
Belépés: Regisztrációhoz kötött

Regisztráció

Esemény Regisztrációs Űrlap

    Írja be a keresés kulcsszavait és nyomjon Entert

    Kosár

    Nincsenek termékek a kosárban.