Kedves Levendula Rajongó Barátaink!

Idén is lilába öltözik levendulásunk. Csodás levendula illattal és szemet gyönyörködtető látvánnyal várunk benneteket Zagyvaszántón, a Romhányi Balu Levendula Farmon 2019. június 08-09- én.  9 és 18 óra között látogatható a Farm. Ha szeretnél hozzánk eljönni, és a virágzó levendulamező szemet gyönyörködtető látványa mellett szeretnéd a szedés élményét is átélni, kérjük regisztrálj.
Ha voltál már nálunk ismered a levendulaszüret menetét.
Ha nem, néhány fontos információ:

1. A LevendulaFarm látogatása regisztrációhoz kötött. Fényképezni, fényképezkedni szabad!

2. A levendula szedése támogatói jegy megvásárlásával lehetséges! A támogatói jegy ára: 1500 Ft ( 2 csokor levendula). A támogatói jegy tartalmazza: az arató táskát. Látogatói jegy: 500 Ft. Gyermekeknek 14 éves korig ingyenes.

 A levendula szedése kizárólag a helyszínen megvásárolt arató táskába lehetséges.

3. Levendulát mindenki saját felelősségére, saját kézi eszközzel végzi (olló, metszőolló). Szükség esetén a helyszínen metszőollót korlátozott számban tudunk biztosítani. A levendula kézi, vagy nem megfelelő eszközzel történő szedése – a cserjék védelme érdekében – tilos.

4. A levendulát az ültetvény erre kijelölt részén lehet szedni!

5. Kiskorú gyermek kizárólag felnőtt felügyelete mellett és felelősségére vehet részt a szedésben!

6. A látogatás alkalmával lehetőség van termékeink megismerésére és azok megvásárlására! Tájékoztatjuk továbbá vendégeinket, hogy a helyszínen kizárólag levendula szedésére van lehetőség.

7. A Romhányi Balu Levendulafarmon, nálunk támogatói jegyet vásárló vendégeink (karszalaggal rendelkeznek) részére kedvezményes étkezés lehetőséget biztosítunk az Édenkert Csárda és Fogadóban.

 
Kérjük regisztrárj!
Regisztrációs Űrlapunk a Lap alján található!

Esemény Információ

2019. Június 8-9.
9 órától - 18 óráig
Rákóczi Ferenc út 127. Zagyvaszántó, Heves Megye
Belépés: Regisztrációhoz Kötött

Regisztráció

Esemény Regisztrációs Űrlap

Írja be a keresés kulcsszavait és nyomjon Entert

Kosár

Nincsenek termékek a kosárban.